dilluns, 11 d’octubre del 2010

KOBE

Marxem d'Hiroshima una mica tocats per tot el que hem vist allà, i camí d'Osaka, baixem a Kobe, desviant-nos del nostre itinerari.
Fem una parada gastronòmica per tal de tastar la famosa vedella de Kobe i fer un tastet de sake en una destil.leria. La carn està impresionant, quan te la menges se't desfà a la boca, realment fa honor a la seva fama, però no vegis a quin preu va!




Bidons de sake a la destil.leria

Al restaurant on hem dinat, hi habia com una barra envoltant la cuina, i així hem pogut veure el cuiner com ens feia el dinar. Hem compartit taula amb dues japoneses, deduim que mare i filla, molt simpàtiques, i que afortunadament la filla sabia parlar anglès, cosa extranya aqui al Japo!!!
I amb les panxes ben plenes continuem el nostre camí cap a Osaka!

Salut i bons aliments!!!

1 comentari:

  1. Ehhh, també se la mengen crua la carn!?? putus japos! són uns caníbals!!
    Per cert, no sabía que l'amic d'en Pau Gasol era Japonès! en Bryant! bufff, que dolent! jajajaja.

    Apaliii, quin bloc més xulo us està quedant!

    ResponElimina